diumenge, 2 de març del 2014

VI Cursa de Miravet

Mireu quin equip que tenim!!! A cada cursa que pase hi han més corredors de l'associació en ganes de participar. Aquesta vegada tocava anar a Miravet. Impresionant dia de cursa, el passat 23 de febrer, pel recorregut, organització, temps i participació. Un total de 300 participants es van donar cita al Castell de Miravet, per a prendre sortida en esta cursa. I Cara Nord no es va quedar darrera alhora de participar, un total de 12 corredors i 2 participants en la Marxa, vam fer cap a Miravet.

Els corredors de Cara Nord van fer una participació espectacular, perqué hem de tindre en conte que en aquesta prova hi ha un nivell molt alt perqué la cursa de Miravet reuneix a tota la selecció catalana de curses de muntanya i hi participa a la prova, a part de la gent que vol córrer al costat de aquests cracks del trail. Per tant, lo primer classificat de Cara Nord va ser Xavi Prera, en la posició 18!!!!!, en un temps de 1:50 h, seguit de Domènec Niella en 1:56 h (Pos. 28). Dos minuts més tard va arribar Jordi Chertó (Pos. 35) i en la posició 47 Àngel Cuello en 2:03 h. Més endavant en la posició 79 va arribar Manuel Niella en un temps de 2:13h, seguits de Jordi Ferràs i Jordi Cuello a dos minuts de Manuel. Gerard Rocamora va ser el següent en un temps de 2:28 h i Marcos Rallo en 2:36 h, i en la seva primera participació en la cursa, cal destacar l'actuació de Xavier Bertomeu en un temps de 2:43. En la categoria femenina, Marta Martínez va quedar en la posició número 17 en un temps de 2:34 h.
I en la categoria Júnior, Salvador Bertomeu va a tornar a quedar en la tercera posició en un temps de 2:16h.