dimecres, 4 de gener del 2012

Feliç Any 2012


Gran participació a la segona edició de la Sant Silvestre Hortalana organitzada per l’Associació Esportiva Cara Nord l’últim dia de l’any. Amb un total de 57 participants, entre gent gran, xiquets i xiquetes de totes les edats, la cursa va ser tot un éxit. Els participants van haver de realitzar un recorregut d’uns 4 kms aproximadament, que consistia en un recorregut d’anada i tornada entre la plaça Catalunya i el convent.

Amb un primer tram que es va transcórrer a un ritme molt suau, els participants van arribar al convent, on aquesta vegada es va poder realitzar la fotografia de família davant el convent. Després els corredors es van dirigir cap al cruce de la pista de les olles i la pista del convent, on va tindre lloc la sortida “competitiva” de la prova.

Aquest any el vencedor masculí va ser Daniel Sancho, conegut com “La duquesa de Alba”, per la seva gran semblança; i la vencedora femenina va ser Míriam Amposta, una promesa de l’atletisme hortalà.

En aquesta edició, com l’any passat, els diners recaptats per l’inscripció a la prova anaven íntegrament destinats per a la Marató de TV3. L’import total va ser de 168 euros, tot un éxit.

Gràcies a tots els participants, als col.laboradors, a l’associació de dones, a les dones del xocolate (que estava boníssim), als socis participants, a l’ajuntament, al discjockey, a tothom us felicitem un feliç any nou i molta salut !!!!!!

Salut i Cames!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada