divendres, 2 de maig del 2014

Salvador Sensis inicia el seu camí fins a Santiago

El company Salvador Sensis, el soci més veterà de l’A.E. Cara Nord, ja fa dies que intenta completar un dels reptes més importants de la seva vida. El passat dimarts dia 22 d’abril sortia del poble amb destinació Santiago, en un llarg camí a peu que espera completar en 45 dies. 

Salvador, després dels primers deu dies de ruta, es troba a les portes de Logronyo, després d’haver passat per Saragossa. Per tant, ja ha completat la part més dura i solitària del recorregut. A partir d’ara ja transitarà per camins més transitats per peregrins i per ell mateix, ja que és la tercera vegada que es dirigeix a Santiago, tot i que per primera vegada "des de la porta de casa", com comentava orgullós els dies abans.

El dia abans de la sortida, el company Xavi Fortuño enviava un correu als socis. Creiem que és un bon homenatge reproduir un petit fragment: 

“Ell surt , sense pressa, sense conèixer... segueix un gran camí, un dels més antics, a l'oest sempre a l'oest fins que s'acaba la terra. No sap si arribarà, de fet no ha arribat mai, perquè torna a començar, el seu camí i la lliçó que sempre em dona es la mateixa: cal tossuderia i cal il·lusió, això primer que res; i amb això tot es possible. Es l'aventurer del poble, el més veterà  de Cara Nord i per tant el que ens ensenya el camí... jo si puc seguir-lo algun dia el seguiré".

Seguirem informant sobre la ruta del nostre peregrí!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada