dimecres, 1 de gener del 2014

SANT SILVESTRE 2013



Gran participació a la quarta edició de la Sant Silvestre Hortalana organitzada per l’Associació Esportiva Cara Nord l’últim dia de l’any. Amb un total de 56 participants, entre gent gran, xiquets i xiquetes de totes les edats, la cursa va ser tot un éxit. Els participants van haver de realitzar un recorregut d’uns 4 kms aproximadament, que consistia en un recorregut d’anada i tornada entre la plaça Catalunya i el convent.
 Amb un primer tram que es va transcórrer a un ritme molt suau, els participants van arribar al convent, on es va poder realitzar la fotografia de família davant el convent. Després els corredors es van dirigir cap al cruce de la pista de les olles i la pista del convent, on va tindre lloc la sortida “competitiva” de la prova.
Cal agraïr la quantitat de disfresses que participaven. Una gran varietat de disfresses que lluitaven per aconseguir la espaleta de regal, uns indis, un torero, una marieta, un nadó barbut, lo cargol, lo pistoler, un moret de tortosa, un superheroi en bici, la rubia peligrosa, jugadors del barça, pastors sense ramats, la vaca lechera, unes presoneres fugades de la presó i la família irreal.
Aquest any el vencedor masculí va ser Jaume Espuis, una de les grans promeses de l’atletisme hortalà i la vencedora femenina va ser Carla Bosch. Pel que fa a la millor disfressa participant, el premi s’ho va endur un caragol molt lent.
Com l’any passat, els diners recaptats per l’inscripció a la prova anaven íntegrament destinats per a la Marató de TV3. L’import total va ser de 168 euros, tot un éxit.
Gràcies a tots els participants, als col.laboradors i a tot lo públic assistent, a tothom us felicitem un feliç any nou i molta salut !!!!!!

Salut i Cames!!!!
Enllaç de les fotografies:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada