diumenge, 6 de novembre del 2011

3ª CURSA DE LES ROQUES

CURSA DE LES ROQUES 2011

Un total de 163 participants van prendre part de la tercera edició de la Cursa de les Roques celebrada el 6 de Novembre a Horta de Sant Joan, aquesta localitat de la Terra Alta acollia així la penúltima cursa del circuit de curses de muntanya de les Terres de L’Ebre.

Organitzada per l’ Associació Esportiva Cara Nord amb el suport de la UEC Tortosa i la col·laboració de les associacions del poble i de mes d’un centenar de voluntaris repartits pel recorregut amb 9 avituallaments, 5 controls de pas i nombroses zones d’assistència als llocs mes perillosos

El recorregut d’aquest any era totalment nou, situant la sortida a l’Àrea Recreativa Mas de la Franqueta i l’arribada a la plaça del poble. Amb 26 km de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 1600m els corredors assolien una cota màxima de 1217m al mateix cim de Punta Blanca . Amb 15 km de senders recuperats la majoria de corredors és mostraren molt satisfets tant del recorregut com de l’organització.

El recorregut amb més del 90% de senders constava d’una part més tècnica al principi on les condicions meteorològiques i un terreny molt pedregós i humit es cobraven els primers abandons. Un cop passat aquest tram el relleu s’anava suavitzant i les sendes de terra , molsa i pinassa feien mes agradable i més ràpida la cursa.

En categoria absoluta masculina dominant la cursa en tot moment l’atleta del Spiridon Team Javi Delgado Lopez s’enduia la primera posició amb un temps de 2h:37.22. Completaven el podi Adolf Aguilo Bort(2h:51.33) de la A.E. Alcanar i Pere Castillo Martinez (2h:55.13.) U.A.T. Terrarunners.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la clara dominant va ser la Ragna Cathelijne Debats (C.E. Xerta) amb 3h15.12 , l’atleta ebrenca de la selecció catalana de curses de muntanya una vegada més ha fet complir els pronòstics que la situaven entre els 20 primers corredors que arribaven a meta. La resta del podi femení seria per Thais Pentinat Pelegrin (3h:38.00.) Extrem Team Tivissa i en tercer lloc Ana Belen Balagué Castells (3h:51.50) de la UEC Tortosa

Dominant la categoria de màster masculí i en una meritòria 20ª plaça absoluta Angel Solà Mauri (3h:19.13.) de la UEC Tortosa i la Isabel Arasa Fava en categoria femenina també de la UEC Tortosa.

Entre els cinc corredors locals, s’imposava Jordi Ferras Altes amb un temps de (3h:30.23) debutant com a corredor i fent vibrar l’afició local.

CLASSIFICACIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada