dijous, 29 de setembre del 2011

3ª Cursa de les Roques

Benvinguts a la 3ª Cursa de les Roques.

El proper dia 6-11-2011 es celebra la 3ª edició de la cursa de les roques. Enguany la cursa canvia totalment el seu recorregut. La principal novetats està a la sortida.
Estarà situada a l’àrea recreativa de la Franqueta, dins del Parc Natural dels Ports.
La recollida de dorsals es farà a la plaça dels bars, lloc d’arribada de la cursa. Un cop recollit el dorsal, TOTS els corredors hauran de pujar als autocars i els portaran fins a la sortida. TOTS els corredors hauran d’accedir a la Franqueta amb els autocars que disposarà l’organització.




HORARIS.

- Recollida de dorsals : 7:00 s 8:40
- Sortida dels autocars : 8:45
- Inici de cursa: 9:30

DESCRIPCIÓ DE LA CURSA

Sortida de l’àrea de la Franqueta per pujar per la senda del Mas de Corretja fins a la pista que puja al coll de miralles. Baixarem per la pista, direcció la Franqueta, uns 100 mts i agafarem una senda ala dreta per pujar fins a Punta Blanca. El descens el farem pel rosec de la Faixa de la Carrasca fins arribar de nou a la Franqueta. Senda dels Estrets uns 300 mts, creuaren la pista asfaltada i per una senda arribem al monument al guarda. Iniciem la pujada a la Punta dels Cucons per la senda de les Fanecades. Descens per senda fins trobar la pista asfaltada. Creuen i tornem a pujar fins el coll de l’Oronal. Passem per damunt del Salt de Ferrasó per baixar fins al barranc de la Riba. D’aquí iniciem l’ascens per la pista de la tapia i la serra d’horta. Tram de pista asfaltada fins a Horta i arribada a la plaça dels cafès.




















En breu perfil i track.






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada