dimarts, 1 de març del 2011

La Cameta Coixa -Miravet-



Arribem a Miravet prontet al matí, lo dia era molt ventós i feia bastant fred. En arribar als dorsals xerradeta en los coneguts i mos trobem tots los cara nord, Chertó sanchet i io i la superacompanyant i fotògrafa Gemma.

Anem cap al cotxe a canviar-mos i primera foto. Calentem una miqueta briefing, i cap al corralito. Nervis de la primera cursa de la temporada per a molts, continua fent vent pero no fa gens de fred. La sortida en un lloc molt bonic al costat del riu en tot lo poble davant, a les 9:30 chupinazo i al lio, nomes començar les primeres rampes asfaltades que ia van posant a cadascu al seu lloc, despues sendera i amunt amunt. En general lo circuit molt molt bonic, un continu sube baja per senderetes en trams corredorets i en trams tecnics, i en unes vistes espectaculars del riu ebre i la terra que l´envolta a mida que anàvem guanyant altura. En resum una molt bona cursa perfectament senyalitzada en molt bona organització i un gran ambient a l´arribada on abundaba la carn rustida i la cervesa.

Cal destacar la molt bona actuació de chertó que en 2h15 va fer el 16e´de la general .Gerard i Sanchet van acabar en 3h03 (138é) i 3h09(161é)respectivament.Ara a recuperar-se per la proxima!!


CLASSIFICACIÓNS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada