dimarts, 4 de gener del 2011

1ª SANT SILVESTRE D'ORTA
















La primera edició de la cursa de Sant Silvestre d’Orta es va dur a terme el dia 31 de desembre a les 6 de la tarda, en aquesta cursa popular cal destacar l’afluència de participants, 85 corredors concretament, el bon ambient que va regnar,

i sobretot la diferencia d’edats entre els participants que anava entre els 4anys fins als més de 80 del participant mes gran.

El recorregut d’uns 4 km anava del poble fins el convent de Sant Salvador , a la tornada quan faltava aproximadament 1km per l’arribada l’organització donà bandera verda i els participants van poder exprimir les forces i fer front a la forta pendent que mena cap al poble.

Així, el més ràpid va ser el local Daniel Sancho.

La primera fèmina, la local Veronica Carbó Olloquequi, amb només 12 anys va demostrar una vegada més el bon estat de forma i l’excel·lent capacitat física de que disposa.

La premiada Fàtima Andrés s’enduia el trofeu a la primera fèmina sènior, i complia així els pronòstics desprès de participar en milles urbanes i guanyar trofeus en aquesta modalitat.

Cal destacar les disfresses que lluïen alguns dels participants i sobretot la recaptació que en aquest cas anava destinada integrament a la Marató de TV3 i arribà fins als 262 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada